Ecaros Standard Line infrared heater

Art & Design Infrared heating
21 December 2017
infrarood verwarming wit glas ecaros
Ecaros Standard line Glass version
21 December 2017INFRARED PANELS STANDARD METAL

De metalen infrarood panelen van Ecaros kunnen universeel opgehangen worden door hun doordacht ophangsysteem. Of u de panelen nu horizontaal, vertikaal, aan de muur of aan het plafond wenst te hangen. Met de bijgeleverde ophangbeugels maakt het niet uit waar u het paneel monteert. Wenst u het Ecaros infrarood paneel in een systeem plafond te plaatsen ? Ook dit is geen enkel probleem dankzij de speciale maatvoering.

Het voordeel van deze metalen panelen met keramisch coating is dat ze snel opwarmen en een oppervlakte temperatuur bereiken van 110°C. Hierdoor kunnen deze panelen gecatalogeerd worden als high performance paneel en zijn ze ideaal te gebruiken als energiezuinige verwarming.

Door het strakke design van deze panelen kunnen deze worden ingezet in vrijwel elke woning of bedrijf. Wanneer u deze infrarood verwarming panelen aan het plafond monteert zullen deze vrijwel onzichtbaar hun plaats innemen.

Desgewenst kunnen deze maten panelen in elke RAL kleur gespoten worden zodat ze zich perfect integreren in uw woning. Ziet u liever een schilderij aan de muur in plaats van een strak gekleurd paneel. Geen probleem voor deze metalen Ecaros panelen welke zich zonder problemen laten bedrukken met uw favoriete schilderij of foto.

CONTACT

Feel free to contact us.