Ecaros Standard line Glass version

infrarood verwarming wit metaal ecaros
Ecaros Standard Line infrared heater
21 December 2017


INFRARED STANDARD GLASS

De glazen infrarood panelen van Ecaros geven een extra dimensie aan infrarood verwarming. Deze panelen stralen een grote luxe uit en maken het concept strak nog strakker. Deze wit glazen panelen passen in elk interieur en voorzien hierbij elke kamer van een heerlijke stralingswarmte.

Deze glazen Ecaros panelen zijn voorzien van het universele Ecaros ophangsysteem en kunnen hierdoor zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden. De frontplaat bestaat uit hoogwaardig en duurzaam hittebestendig veiligheidsglas.

Het voordeel van een infrarood verwarming met een glazen front is dat men deze snel en efficiënt kan reinigen. Hierdoor is het aangeraden om zeker in de keuken en badkamer een infrarood verwarming te voorzien met een glazen front.

De Ecaros panelen staan garant voor een energiezuinige verwarming met een minimum uitstoot aan CO2. Alle Ecaros infrarood panelen worden geleverd en een boormal voor een gemakkelijke montage. Wij raden het gebruik van een goede kamerthermostaat of een temperatuur gestuurde Domotica installatie aan voor een optimaal rendement van uw infrarood paneel.

CONTACT

Feel free to contact us.