Verwarming poster
foto print

Infrarood verwarming schilderij

Infrarood panelen inkopen bij de Fabrikant Ecaros?

Verwarming poster als kunst aan de wand

Heeft de Ecaros verwarming poster de functie van verwarming of is het een verwarming in de gedaante van een schilderij? Het blijft een moeilijke keuze, omdat de Ecaros verwarming poster wonderschoon is en daarnaast aangename warmte geeft. 

De klant kan zelf de keuze maken voor de print die zij op het warmtepaneel willen hebben. Ecaros beschikt over een database van schilderijen, kunstwerken en prachtige foto’s die in de verwarming poster verwerkt kunnen worden. 

Op deze manier is het infrarood paneel in een woning een uniek kunststuk dat eenvoudig integreert in de woonomgeving. Dankzij het slanke ontwerp van 2 cm neemt het Ecaros verwarming poster nauwelijks ruimte in beslag en ziet het eruit als een echt schilderij. 

ecaros foto infrarood paneel
Infrarood verwarming schilderij

Infrarood verwarming schilderij

Ecaros infrarood verwarming schilderij kan door de klant besteld worden met een eigen unieke foto die zij willen vereeuwigen. De Ecaros verwarming poster is een schilderij en verwarming in één toestel. Eenvoudig aan te sturen met een slimme draadloze thermostaat.

Dankzij de speciale printtechniek blijft de foto afdruk op het infrarood verwarming schilderij wonderschoon. Deze is namelijk zuur, hitte- en krasbestendig, ondanks de hoge temperatuur die het warmtepaneel bereikt, 115oC. Voorzien van strenge Duitse TÜV-keuring, VDE en RoHs certificaat.

Het oppervlak van het infrarood verwarming schilderij is gemaakt ESG-veiligheidsglas. De afgeronde hoeken maken het design nog mooier. Optioneel kan gekozen worden voor een omlijsting, welke in alle bijpassende RAL kleuren verkrijgbaar is. 

Eenvoudige wand montage

De eenvoudige wand montage wordt mogelijk gemaakt door de universele gepatenteerde ophangbeugels, welke standaard bij de infrarood panelen worden meegeleverd. Dit maakt verticale en horizontale montage mogelijk. 

Er zit nauwelijks afstand tussen de muur en de Ecaros verwarming poster, waardoor het net lijkt of het warmtepaneel in de lucht zweeft. Het speciale veiligheidsslot houdt het paneel stevig vast en recht in de houder. Spatwaterdicht dankzij de IP44 klasse.

De infrarood panelen zijn uitgerust met twee hittebescherming schakelaars. Deze regelt automatisch de temperatuur bij een eventuele oververhitting. Met een Ecaros infrarood verwarming kiest jouw klant voor gegarandeerde veiligheid en comfortabele warmte. 

Maten en vermogens verwarming poster

De verwarming poster verkrijgbaar in diverse maten en vermogens zodat deze in iedere ruimte toepasbaar is. Natuurlijk in de woonkamer, maar ook prachtig in de werkruimte, hal of zelfs in de badkamer. Voor meer informatie over onze Ecaros producten kan je met ons contact opnemen. 

Afmeting in mm

Input wattage

IP-waard

Gewicht

Kleur

Masterbox afmeting cm

Per pallet

600 x 600 x 20

360 watt

IP44

9,6 kg

wit, zwart, RAL kleuren

67 x 68 x 9

25

600 x 900 x 20

550 watt

IP44

13,5 kg

wit, zwart, RAL kleuren

67 x 95 x 9

25

600 x 1200 x 20

750 watt

IP44

17,3 kg

wit, zwart, RAL kleuren

67 x 125 x 9

14

600 x 1500 x 20

950 watt

IP44

22,0 kg

wit, zwart, RAL kleuren

67 x 155 x 9

14