Contact

Neem contact met ons op

Infrarood verwarming inkopen bij de Fabrikant Ecaros?

Contact opnemen met fabrikant Ecaros

Mocht je vragen hebben over de Duitse kwaliteit producten van fabrikant Ecaros, dan kan je altijd contact opnemen. Onze infrarood experts staan je graag te woord en geven je bovendien advies bij grote warmteprojecten. 

Wij staan klaar om groothandels, groot winkelbedrijven, projectontwikkelaars of grote installatiebedrijven te helpen met iedere infrarood verwarmingsvraag. Neem contact met ons op via het contactformulier. 

Ecaros infrarood panelen genieten een hoge waardering bij de eindgebruikers. Het is dan ook niet voor niets dat we sinds de oprichting in 2008 al meer dan 50 duizend infrarood panelen hebben geleverd. Wil je onze producten verkopen? Neem dan rechtstreeks contact op met fabrikant Ecaros. 

Hoofdkantoor Ecaros

Kruisboommolenstraat 7a/8
8800 Roeselare
BELGIË

Tel. +32 (0)50 96 00 92

E-mail: info@ecaros.eu

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.30 uur

Oprichters en directie

oprichters ecaros infrarood verwarming contactEugene Verbraak
Freek Houtepen

Duitse kwaliteit infrarood verwarming

Onze Duitse kwaliteit infrarood verwarming staat voor robuustheid, energiezuinig en prachtige design verwarming. Alle panelen die Ecaros op de markt brengt voldoen aan de strengste keuringsnormen, zoals TÜV, RoHS, VDE, GS gekeurd en “Made in Germany”.

Ecaros produceert in Duitsland en geeft dus Europese garantie op de goede werking van haar infrarood panelen. Voordat wij onze producten naar groothandels, grote installatiebedrijven of grootwinkel bedrijven verzenden vind er een grondige eindcontrole plaats. Zodat de Duitse kwaliteit gegarandeerd is.

Onze infrarood warmtepanelen zijn gemaakt om duurzaam, zonder onderhoudskosten, een woning of bedrijfspand tientallen jaren te kunnen verwarmen. Wil je rechtstreeks als grootbedrijf inkopen bij de fabrikant Ecaros? Of wil je distribueer worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Groene voetafdruk met infrarood verwarming

Alle Ecaros producten worden met behulp van een recycleerbare verpakking naar onze klanten verzonden. Wij raden altijd aan om zoveel mogelijk groene energie te gebruiken om de infrarood verwarming te voeden. Daardoor is er namelijk geen CO2 uitstoot. 

Infrarood verwarmingen met zonnepanelen is een uiterst goede combinatie. Als we met zijn allen ons steentje bijdragen aan de toekomst van onze planeet, zullen onze kinderen en kleinkinderen hiervan de vruchten plukken

Infrarood verwarming draagt niet alleen bij aan een groene voetafdruk, maar het is ook een aangename en decoratieve design verwarming. Geschikt als hoofd- of bijverwarming in utilitaire gebouwen en woningbouw. Meer weten? Contacteer ons.