Thermostaten
Ecaros

Ecaros thermostaat

Infrarood thermostaten inkopen bij de Fabrikant Ecaros?

Ecaros thermostaten

Met de bijpassende Ecaros thermostaten bedien je eenvoudig alle infrarood panelen in een woning of kantoorpand. De warmtepanelen zijn bovendien apart van elkaar te bedienen. Ook kan je ervoor kiezen de panelen in één ruimte aan elkaar te verbinden. 

Via de centrale draaischakelaar bedien je dan eenvoudig en snel de infrarood verwarming. Het is ook mogelijk om de infrarood panelen via de app op een mobiel device te regelen, zoals een smartphone, tablet of smartwatch. 

De draadloze Ecaros thermostaten leveren een besparing op het energieverbruik op van gemiddeld 22%. Dit komt doordat de warmtepanelen niet onnodig aan staan. Door de bediening via de app, kan je de verwarmingen ook op afstand regelen. 

Thermostaten
ecaros domatica

Kenmerken Ecaros draadloze thermostaat

De Ecaros draadloze thermostaat heeft bijzondere kenmerken. Ten eerste is de levensduur van de batterij maar liefst 10 jaar bij normaal gebruik. Bij vervanging van de lithium-batterij blijven de instelling bewaard, dankzij de geheugenfunctie. 

Naast de centrale draaischakelaar, kan je de thermostaat regeling ook via de app bedienen. De Ecarcos draadloze thermostaat kan je programmeren, waarbij de programmeringsinterval in stappen van een half uur zijn. 

Ook zit er een vorstbescherming- en vakantieprogramma op. Vorsbescherming is enorm handig voor in de schuur of garage bijvoorbeeld. Ecaros thermostaten hebben een vol automatische aanpassing van de zomer- en wintertijd. Geschikt voor wandmontage als ook vrijstaand te gebruiken. 

Bediening via app

De gebruiksvriendelijke app van de draadloze Ecaros thermostaten maakt het nog eenvoudiger om de infrarood warmtepanelen te bedienen en te programmeren. Een thermostaat draagt bij aan energiebesparing, omdat deze alleen aangaat wanneer het nodig is. De warmtepanelen staan niet constant te branden. 

Om de temperatuur van het infrarood verwarmingssysteem te regelen zijn goede Ecaros thermostaten onmisbaar. Naast de besparing op de verbruikskosten, zorgt een thermostatische regeling ook voor meer wooncomfort. De bediening via de app zorgt voor nog meer gemak. 

Naast de draadloze thermostaten levert Ecaros andere energiezuinig hulpmiddelen, zoals een sensor voor de vloerverwarming, een raamsensor, draadloze schakelaar voor het dimmen van de warmte en een lichtontvanger voor het aan-/uitzetten en dimmen van het licht. 

Thermostaten

Kenmeren Ecaros thermostaten en toebehoren

Met Ecaros thermostaten en toebehoren bedien je eenvoudig de infrarood panelen in een woning of bedrijfspand. Geschikt voor temperatuurregeling in diverse kamers, zoals badkamer, woonkamer, keuken, slaapkamers en afzonderlijke kantoren. Voor vragen over onze Ecaros producten kunnen grote installatiebedrijven en groothandels contact met ons opnemen. 

Model

Formaat

Draadloze thermostaat X3D

13,5 x 8,1 x 2,2 cm

Router naar Wifi koppeling

10,0 x 10,0 x 3,0 cm

Sensor voor vloerverwarming

3,8 x 0,6 cm

Magneetcontact open raam

9,8 x 2,4 x 2,1 cm

Draadloze schakelaar

Kan schakelen en dimmen

Draadloze licht ontvanger LRC001

Aan/uit – 200 Watt

Draadloze licht ontvanger LRC002

Aan/uit/dimmen – 200 Watt