Infrarood panelen
van glas

Infrarood panelen glas

Infrarood panelen inkopen bij de Fabrikant Ecaros?

Infrarood panelen van glas voor iedere woonstijl

De Ecaros infrarood panelen van glas hebben allen afgeronde hoeken welke de woning of kantoor sieren. De warmtepanelen zijn verkrijgbaar in diverse designs, afmetingen en vermogens. 

De standaard witte of zwarte glazen panelen van Ecaros zijn in mat of glans verkrijgbaar. Dankzij het slanke ontwerp van slechts 2 cm dikte, passen ze perfect in iedere ruimte en transformeren een verwarming tot een tijdloos design. 

Of een woning nu een ultra moderne of rustiek klassieke inrichting heeft, de infrarood panelen van glas passen zich aan de woonstijl van de consument aan. Voor iedere ruimte heeft de fabrikant infrarood verwarming Ecaros een designvolle infrarood verwarming uitvoering. 

Infrarood panelen van glas
Ecaros wand- of plafondmontage

Ecaros wand- of plafondmontage

De Ecaros infrarood panelen van glas zijn geschikt voor wand- of plafondmontage. De glaspanelen worden standaard geleverd met een universeel ophangsysteem van Ecaros. Deze is geschikt voor zowel verticale als horizontale bevestiging aan de wand. 

Ook voor plafond installatie is het ophangsysteem geschikt. Optioneel is de Ecaros infrarood verwarming verkrijgbaar met een inbouwframe, zodat deze eenvoudig en naadloos in het plafond kan worden gemonteerd. 

Vooral bij moderne woningen ontstaat hierdoor een ongekende luxe en strak design. Eventueel kan ook gekozen worden voor een inbouwframe met led-verlichting. Alle panelen zijn voorzien van een IP44-klasse, waardoor ze spatwaterdicht zijn. Veilig te gebruiken in de badkamer of andere vochtig ruimte.

Geschikt voor iedere ruimte

Voor iedere ruimte heeft de fabrikant Ecaros een passende infraroodpaneel van glas. De panelen van Ecaros zijn namelijk in diverse afmetingen en vermogens verkrijgbaar. Zoals een groot paneel van 60 bij 150 cm, welke ideaal is voor de woonkamer als plafondverwarming. Of een kleiner vierkant paneel van 60×60 cm voor in de entreehal. 

Daarnaast heeft de fabrikant infrarood verwarming diverse glas-uitvoeringen, zoals een spiegel-, poster, handdoekdroger, gekleurde panelen en een krijtbord verwarming. Alle infrarood panelen van glas zijn van Duitse makelij en gemaakt van extra veilig ESGH-veiligheidsglas. 

De panelen bereiken een maximum temperatuur van 115 graden en zijn bovendien kras- en zuurvast. Ze zijn voorzien van hitteschakelaars. Mocht het Ecaros infrarood paneel te warm worden, dan schakelt deze zichzelf uit. Veilig, duurzaam en zuinig in verbruik.

Infrarood panelen van glas voor iedere woonstijl

Afmetingen en vermogen infrarood panelen van glas

Uiteraard zijn de glazen infraroodpanelen van Ecaros verkrijgbaar in diverse maten en wattages zodat ze toepasbaar zijn in elke ruimte. Van woonkamer tot keuken en slaapkamer tot badkamer verwarming. Installateurs, wederverkopers en winkels kunnen altijd contact opnemen voor verdere informatie over onze Ecaros producten. 

Afmeting in mm

Input wattage

IP-waard

Gewicht

Kleur

Masterbox afmeting cm

Per pallet

600 x 600 x 20

360 watt

IP44

9,6 kg

wit, zwart, RAL kleuren

67 x 68 x 9

25

600 x 900 x 20

550 watt

IP44

13,5 kg

wit, zwart, RAL kleuren

67 x 95 x 9

25

600 x 1200 x 20

750 watt

IP44

17,3 kg

wit, zwart, RAL kleuren

67 x 125 x 9

14

600 x 1500 x 20

950 watt

IP44

22,0 kg

wit, zwart, RAL kleuren

67 x 155 x 9

14