Spiegel met verwarming
inkopen

Spiegel met verwarming

Infrarood spiegels Inkopen bij de Fabrikant Ecaros?

Prachtige spiegel met verwarming

Een Ecaros spiegel met verwarming is een must-have elektrische verwarming. Zeer zuinig in verbruik, prachtig om te zien en ideaal voor in de badkamer, kledingkamer of woonkamer. Dankzij het slanke ontwerp van de Ecaros spiegel met verwarming met slechts 2 cm is de verwarming ook nog eens ruimtebesparend. 

Onze Ecaros infrarood spiegel verwarmt de badkamer comfortabel en snel met een heerlijke stralingswarmte. Deze verwarming in de vorm van een spiegel ziet er adembenemend mooi uit door zijn afgeronde hoeken een strakke design.

Deze Ecaros spiegel met verwarming is in iedere kamer een blikvanger, maar in een badkamerruimte komt het warmtepaneel zeker perfect tot zijn recht. Een badkamer met een prachtige Ecaros infrarood spiegel die een heerlijke zonnewarmte uitstraalt, dat wil toch iedere consument ervaren. 

Spiegel met verwarming in de badkamer
badkamer

Badkamerspiegel met verwarming

De Ecaros spiegel met verwarming is één van onze hardlopers. Consumenten zijn verbluft over het resultaat. Zuinige en gezonde warmte in de badkamerruimte. Bovendien beslaat de spiegel niet door de damp van het douchen. 

Dat is één van de grote voordelen van een infrarood spiegelverwarming in de badkamer. Ook blijven de muren droog, waardoor schimmels geen kans hebben. Jouw klanten genieten van een heerlijke stralingswarmte die uit een spiegel ontsnapt, welke niet kan beslaan.

Ecaros infraroodspiegel staat mooi horizontaal boven de wastafel hangen, maar ook verticale plaatsing tegen de muur is voor deze krachtpatser geen enkel probleem. Dit is te danken aan de universele ophangbeugels die op deze spiegel met verwarming gemonteerd is.

Pure luxe en comfortabele warmte

Een Ecaros spiegel met verwarming betekent voor de consument genieten van pure luxe en aangename warmte. De spiegelpanelen zijn gemaakt van hittebestendig ESG-veiligheidsglas, welke voorzien van ESHC-technologie. 

Door deze te combineren met de beste verwarmingscomponenten, bereiken de Ecaros warmtepanelen een maximaal rendement en optimale stralingsfactor. Het spiegelpaneel heeft een IP44-klasse, wat betekent dat ze spatwaterdicht zijn. 

Dit zuinige IR spiegelpaneel mag daarom in badkamers of andere vochtige ruimte gebruikt worden. Het oppervlak is licht verchroomd en bovendien ook verkrijgbaar met led-verlichting. Infraroodspiegel met verlichting is dankzij de dunne constructie van 2 cm ruimtebesparend. 

infrarood spiegel badkamer

Afmetingen en wattages spiegelpaneel

Uiteraard is de Ecaros spiegel met verwarming verkrijgbaar in verschillende maten en wattages zodat ze toepasbaar zijn in diverse kamers. In de badkamer, kledingkamer, entreehal of woonkamer. Installateurs, wederverkopers en bouwbedrijven kunnen altijd contact opnemen voor verdere informatie over onze Ecaros producten. Ecaros is de fabrikant infrarood verwarming in Europa

Afmeting in mm

Input wattage

IP-waard

Gewicht

Kleur

Masterbox afmeting cm

Per pallet

600 x 600 x 20

360 watt

IP44

9,6 kg

Spiegel

67 x 68 x 9

25

600 x 900 x 20

550 watt

IP44

13,5 kg

Spiegel

67 x 95 x 9

25

600 x 1200 x 20

750 watt

IP44

17,3 kg

Spiegel

67 x 125 x 9

14

600 x 1500 x 20

950 watt

IP44

22,0 kg

Spiegel

67 x 155 x 9

14