Grote
Installatiebedrijven

Wil je infrarood panelen verkopen?

Inkopen bij de Fabrikant Ecaros?

Ecaros infrarood verwarming voor grote installatiebedrijven

Grote installatiebedrijven kunnen bij Ecaros de infrarood verwarming en toebehoren inkopen. Inkoop van de zuinige infrarood panelen voor grote projecten kan rechtstreeks via Ecaros. Wij leveren de beste infrarood verwarming producten van Duitse makelij. 

De installatie is dankzij het unieke gepatenteerde Ecaros ophangsysteem eenvoudig en snel. De infraroodpanelen van Ecaros zijn voorzien van de nodige veiligheidskeurmerken zoals TÜV, RoHS, VDE-goedkeuring en “Made in Germany”. Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Elektrische verwarmen via infrarood stralingswarmte betekent energiezuinig en milieuvriendelijk verwarmen, geen CO2 uitstoot. Bij Ecaros denken wij met grote installatiebedrijven mee, neem daarom contact met ons op. Wij voorzien grote installatiebedrijven graag van meer informatie en geven gericht advies over jouw warmteproject.

Wil je onze producten verkopen

producten Fabrikant infrarood verwarming Ecaros

Alleen top kwaliteit producten

Ecaros infrarood paneel glas

Infrarood panelen van glas

Infrarood panelen van glas voor op de wand en plafond. In alle RAL kleuren te leveren. Onze infrarood panelen glas behoren tot de best verkochte infrarood verwarming.

infrarood panelen metaal

Warmtepaneel van metaal

Warmtepaneel van metaal voor op de wand en plafond. In alle RAL kleuren te leveren. De infrarood panelen metaal zijn sterk en leveren een uitstekende infrarood warmte.

Ecaros spiegel met verwarming

Spiegel met verwarming

Spiegel met verwarming door middels infrarood verwarming. In alle maten te leveren. De infrarood panelen met spiegel zijn hardlopers in de winkels. Spiegel verwarming is een must have.

Ecaros infrarood verwarming foto

Verwarming poster

Verwarming poster, ook wel infrarood verwarming schilderij genoemd is populair onder consumenten. In alle maten te leveren en panelen worden bedrukt met de keuze van klanten.

Handdoekdroger

Handdoekdroger

Handdoekdroger van Ecaros, ook wel handdoek verwarming genoemd is qua design en degelijkheid de beste in haar soort. Van Duitse makelij wat betrouwbaar is en lang meegaat.

Infrarood verwarming krijtbord

Infrarood verwarming krijtbord

Infrarood verwarming krijtbord van Ecaros, het zwarte infrarood paneel van glas waarop met krijtjes kan worden geschreven. Krijtbord verwarming is één van de best verkochte keukenproducten.

ral kleur infrarood paneel

RAL Kleur infrarood paneel

Ecaros infrarood paneel RAL kleur. Je cliënten kunnen elke kleur kiezen die zij maar willen. Een gekleurd infrarood paneel past in elk huishouden en bedrijfspand.

led verwarming

Led verwarming

Led verwarming van Ecaros voor in de badkamer, plafond, halletje en slaapkamer. Het infrarood paneel met LED lichtstrip. Consumenten vinden de duo combinatie perfect.

ecaros thermostaten

Eacaros thermostaten

Thermostaten van Ecaros voor alle infrarood panelen en radiators. Gemakklijk te bedienen en te verbinden met mobiele telefoon app. Verschillende soorten thermostaten.

Internationale Distributeurs gezocht

Wordt nu partner

Ecaros is één van de marktleiders op gebied van infrarood verwarming systemen. Wij leveren hoogwaardige infrarood panelen voor betaalbare prijzen aan de Europese markt.

Om wereldwijde aanwezigheid te bevorderen en verder uit te breiden heeft Ecaros een nieuw Europees hoofdkantoor in de Benelux geopend.Vanuit deze vestiging gaan wij de zakelijke partnerschappen in Europa, het Midden-Oosten en Amerika verder ontwikkelen.

We zijn actief op zoek naar Internationale Distributeurs die; zowel bereid als in staat zijn om samen met Ecaros exponentiele internationale groei te ontwikkelen.

Ideale kandidaten hebben ervaring in de energie en/of verwarmingsmarkt en hebben daarbij een bestaande basis van contacten om mee samen te werken.

Ecaros is een snel groeiend bedrijf wat voor een win win winstgevendheid kan zorgen.Wanneer je geïnteresseerd bent in deze unieke kans om samen te werken met Ecaros, maken wij graag een afspraak voor een kennismaking. 

ecaros distribution infrared heaters - Grootwinkel bedrijf - infrarood producten - groothandel - distributeur