Handdoekdroger
handdoek verwarming

Handdoekdroger badkamer

Infrarood verwarming inkopen bij de Fabrikant Ecaros?

Ecaros Dual-Zone handdoekdroger

Een Ecaros handdoekdroger zorgt niet alleen voor warme en droge handdoeken, maar ook voor een comfortabele warme badkamer. De Ecaros Dual-Zone handdoekdroger is daarin uniek. Het is namelijk een verwarming en droger voor de handdoeken in één toestel verwerkt. 

De Ecaros elektrische verwarming heeft twee zones. De ene zone is de pure infrarood verwarming waarbij de temperatuur oploopt tot 115 graden Celsius. Het andere deel van het paneel is de handdoekdroger met een maximale temperatuur van 70 graden Celsius. 

Deze intelligente oplossing levert niet alleen warme en droge handdoeken op, maar verwarmt op hetzelfde moment ook de badkamer tot een aangename temperatuur. En dit alles met een optimaal zuinig energie verbruik.

handdoekdroger ecaros handdoek verwarming

Handdoek verwarming uitvoeringen

Ecaros handdoek verwarming is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Een strakke metalen paneel van 1 cm dik met 2 handdoek beugels en een wit glazen versie van 2 cm dik met 2 handdoek beugels.

Het glazen infrarood paneel van de fabrikant infrarood verwarming Ecaros is gemaakt van ESG-veiligheidsglas. De metalen handdoekdroger uitvoering is afgewerkt met een robuuste nonchalante poedercoat laag. Beide Ecaros handdoek verwarmingen in de kleur wit. Welke versie jouw klant ook kiest, de badkamer wordt de favoriete plaats in het huis. 

Uiteraard is de Dual-zone infrarood handdoekdroger voorzien van een IP 44 waarde zodat deze zonder probleem geplaatst kan worden in de zone 2 sectie van een badkamer. Ecaros warmtepaneel is voorzien van twee overhitting schakelaars. Met het Ecaros infraroodpaneel is het een veilige warmte in de badkamer. 

Laat de warmte je omarmen

Een badkamer hoort lekker warm te zijn en daar is een Ecaros infrarood verwarming de juiste partner voor. Maar soms wil de consument meer dan alleen de badkamer verwarmen, ze willen ook het liefst droge en warme handdoeken. 

Hier komt de Ecaros handdoekdroger onmiddellijk tot zijn recht. Deze combinatie verwarming heeft namelijk twee zones. De bovenste zone van de Ecaros Handdoek verwarming is de ruimteverwarming die vrij moet kunnen stralen en de badkamer verwarmd. De onderste zone van de Ecaros Handdoekdroger zorgt ervoor dat de handdoeken altijd droog en lekker warm zijn.

De warme infraroodstralen van de Ecaros handdoekdroger zorgen er tevens voor dat de wanden en het plafond tot in de kern verwarmd worden, waardoor vocht en schimmelvorming geen kans krijgen. De badkamer blijft met een Ecaros handdoek verwarming een gezonde ruimte. 

Ecaros handdoekdroger uitvoeringen

De Ecaros handdoekdroger is verkrijgbaar in twee modellen. Een handdoek verwarming metaal en handdoekdroger van glas. Beiden Eacros warmtepanelen zijn voorzien van twee handdoek beugels. Technische installateurs, wederverkopers en constructiebedrijven kunnen altijd contact opnemen voor meer informatie over onze diverse Ecaros producten. Ecaros is de fabrikant infrarood verwarming in Europa.

Afmeting in mm

Input wattage

IP-waard

Gewicht

Kleur

Masterbox afmeting cm

Per pallet

600 x 1500 x 20

660 watt

IP44

22 kg

Wit glas

89 x 157 x 12

11

600 x 1500 x 10

660 watt

IP44

17 kg

Wit metaal

89 x 157 x 12

11