RAL kleur
infrarood paneel

Infrarood panelen met RAL kleuren

Infrarood panelen Inkopen bij de Fabrikant Ecaros?

Ecaros RAL kleur infrarood paneel glas

Het RAL kleur infrarood paneel van Ecaros is gemaakt van extra sterk veiligheidsglas en in talrijke kleuren verkrijgbaar. De consument heeft daarbij keuze uit meer dan 200 kleuren en tinten. Ze zijn met 2 cm ultra dun en hebben een zwevende look. 

Door de ruime keuze uit kleuren, zijn wij ervan overtuigd dat er altijd een passende kleuren verwarming bij zit die past bij de inrichting van de betreffende woning of kantoorruimte. Door een eigen kleur te kiezen, personaliseer je het infrarood paneel. 

RAL is een standaardisatie voor kleuren, waardoor deze nooit afwijkt. De kleur is exact hoe de consument het in gedachten heeft. Niet te licht en niet te donker, maar precies goed. Dat is het voordeel van een gestandaardiseerd kleurensysteem.

warmtepaneel met kleur

De wereld is mooier in kleur

Het hoeft niet altijd zwart of wit te zijn, zeker niet je kiest voor een infrarood verwarming van Ecaros. De Ecaros panelen zijn namelijk verkrijgbaar in elke gewenste RAL kleur. Alles is mogelijk bij Ecaros infrarood verwarming. 

De mogelijkheden zijn onbeperkt, een regenboog aan kleuren laten een woning of bedrijfspand schitteren, terwijl de ruimte zich vult met heerlijke infraroodwarmte. Dankzij het Ecaros innovatieve montage systeem biedt het een stabiele en veilige grip aan de wand of plafond.

Wenst jouw cliënt koningsblauw in de slaapkamer of gaat hij of zij eerder voor een vleugje ondeugendheid met een infrarood paneel in kersenrood? Jouw klant bepaalt de kleuren, van vloeiende pastelkleuren tot contrasterende accent kleuren. 

Individueel ontworpen en snel geleverd 

Door de enorme keuze aan kleuren en uiteenlopende klantwensen wordt ieder gekleurd infrarood paneel van Ecaros individueel geproduceerd. Kies de afmeting van het paneel, het aantal watt en de RAL kleur. 

De gekleurde infrarood panelen worden vervolgens in de Ecaros fabriek in Duitsland individueel ontworpen en in de juiste kleur geproduceerd. Binnen 1 week zijn de Ecaros elektrische warmtepanelen gereed en klaar voor installatie aan de wand of plafond.

Ecaros RAL-kleur infrarood panelen voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen als andere Ecaros infrarood glas panelen. Dat wil dus zeggen gemaakt van robuust ESG veiligheidsglas, 100% made in Germany, hoogwaardige gepolijste randen en voorzien van de hoogwaardige koolstof technologie.

RAL kleur infrarood paneel afmeting en wattage

Een Eacros RAL kleur infrarood paneel, is net zoals de andere glazen panelen, leverbaar in diverse afmetingen en wattages. Zodat deze geschikt is voor toepassing in verschillende grote en kleine ruimtes. Wil je als wederverkoper of installateur meer informatie ontvangen over onze Ecaros-lijn? Neem dan gerust contact met ons op. 

Afmeting in mm

Input wattage

IP-waard

Gewicht

Kleur

Masterbox afmeting cm

Per pallet

600 x 600 x 20

360 watt

IP44

9,6 kg

wit, zwart, RAL kleuren

67 x 68 x 9

25

600 x 900 x 20

550 watt

IP44

13,5 kg

wit, zwart, RAL kleuren

67 x 95 x 9

25

600 x 1200 x 20

750 watt

IP44

17,3 kg

wit, zwart, RAL kleuren

67 x 125 x 9

14

600 x 1500 x 20

950 watt

IP44

22,0 kg

wit, zwart, RAL kleuren

67 x 155 x 9

14