Infrarood verwarming
krijtbord

Krijtbord verwarming

Infrarood panelen Inkopen bij de Fabrikant Ecaros?

Zwart infrarood verwarming krijtbord

Het Ecaros infrarood verwarming krijtbord is een warmtepaneel welke je met echt krijt kan beschrijven. Ecaros zwart matte glazen infrarood panelen met afgeronde hoeken stralen pure luxe uit. Ze brengen het afwerkingsniveau van een woning eenvoudig nog verder omhoog.

Door de verschillende afmetingen kan de zwarte verwarming overal aan de muur worden gemonteerd. Deze Ecaros warmtepanelen passen bijvoorbeeld zeer goed in een slaapkamer, woonkamer, maar ook zeer zeker in een badkamer. 

Helemaal tot zijn recht komen ze in de keuken, waar de functionaliteit van het krijtbord kan worden gebruikt om een boodschap of herinnering te noteren. Maar ook op kantoor is het een ideaal black-bord om te gebruiken voor een brainstorm-sessie.

zwart infrarood paneel

Functionaliteit op zijn best

Als krijtbord onthoudt dit schoolbord het favoriete recept, de boodschappenlijst of is het de spreekbuis voor het gezin. Wat men er ook schrijft, het Ecaros  infrarood verwarming krijtbord onthoudt het zolang jouw klant dat wilt. 

Het Ecaros glazen infrarood paneel is eenvoudig schoon te vegen met een vochtige doek, zodat het weer opnieuw beschreven kan worden. Dat dit krijtbord ook nog eens de functie van een heerlijke infrarood verwarming op zich neemt is natuurlijk dubbel plezier.

Dankzij de universele ophanging van Ecaros kan je dit zwart mat glazen infrarood paneel zowel horizontaal als verticaal bevestigen aan de muur. Ecaros infrarood verwarming krijtbord is  leverbaar in diverse afmetingen en wattages zodat het toepasbaar is in meerdere ruimtes.

Stijlvolle zwarte infrarood paneel 

Het mat zwarte infrarood paneel van Ecaros mag met een IP44 waarde zonder problemen in de badkamer opgehangen worden in zone 2. Een zwarte verwarming is populair in de badkamerruimte, aangezien deze modern, strak en stijlvol is. 

Je stuurt het Ecaros infraroodpaneel met een draadloze slimme thermostaat aan. Welke je via het hoofdstation kan bedienen of via de app op de mobiele telefoon. Ecaros verwarmingspanelen geven een aangename en constante warmte verdeling af. 

Daardoor wordt de ruimte gelijkmatig verwarmd. De zuinige verwarming is voorzien van de nieuwe ESHC technologie, waardoor de infrarood verwarming krijtbord nog zuiniger in verbruik is. Consumenten besparen tussen de 30 tot 50% op de verbruikskosten.

Afmetingen en vermogens infrarood verwarming krijtbord

De Ecaros infrarood verwarming krijtbord is leverbaar in verschillende afmetingen en vermogens, zodat deze geschikt is voor meerdere ruimtes. Op kantoor, in de keuken of in de badkamer. Het oppervlaktepaneel is zwart mat van kleur. Wil je technische installateur of wederverkoper meer informatie ontvangen over onze producten? Contacteer ons.

Afmeting in mm

Input wattage

IP-waard

Gewicht

Kleur

Masterbox afmeting cm

Per pallet

600 x 600 x 20

360 watt

IP44

9,6 kg

zwart mat

67 x 68 x 9

25

600 x 900 x 20

550 watt

IP44

13,5 kg

zwart mat

67 x 95 x 9

25

600 x 1200 x 20

750 watt

IP44

17,3 kg

zwart mat

67 x 125 x 9

14

600 x 1500 x 20

950 watt

IP44

22,0 kg

zwart mat

67 x 155 x 9

14