LED Verwarming
warmtepaneel met verlichting

Infrarood paneel met led verlichting

Infrarood panelen Inkopen bij de Fabrikant Ecaros?

Energiezuinige led verwarming

De zuinige Ecaros led verwarming brengt twee duurzame werelden bij elkaar. Namelijk de efficiënte infrarood verwarming en de energiezuinige led-verlichting. Infrarood verwarming met verlichting staat niet alleen prachtig, maar geeft ook en heerlijke warmte. 

De Ecaros led verwarming is toe te passen in meerdere ruimtes, doordat je ze eenvoudig aan de wand of het plafond installeert. Bij de montage heb je slechts één aansluitpunt nodig voor beide apparaten, wat een enorm voordeel is. 

Middels de draadloze combinatie kit bedien je de verlichting en het warmtepaneel afzonderlijk van elkaar. Voor de led-verlichting wordt een draadloze schakelaar voorzien en voor het Ecaros infraroodpaneel een draadloze (geïntegreerde) thermostaat. 

led verwarming fabrikant ecaros
led verwarming infrarood paneel met verlichting

Infrarood paneel met verlichting

Een strak vormgegeven Ecaros infrarood paneel wat aan het plafond of muur hangt. Geschikt als hoofd- of bijverwarming. Niemand kan vermoeden dat dit Ecaros verwarmingspaneel ook licht geeft. Totdat ’s avonds de verlichting aangaat. 

Het Ecaros warmtepaneel is uitgerust met slechts 48 watt aan ledverlichting welke de ruimte aangenaam verlichten. Consumenten kopen een infrarood paneel met verlichting vaak voor de woonkamer als plafondverwarming of als infrarood spiegel in de badkamer. 

Het Ecaros led-paneel is leverbaar als inbouwframe aan het plafond of als losse magneetstrippen welke eenvoudig aan de achterkant van het paneel vastklikken. Aangename duurzame elektrische verwarming gecombineerd met zacht led licht. 

Veilige infrarood verwarming met led

Het Ecaros infrarood verwarming assortiment is ontworpen om extra veiligheid te brengen in huis, vooral in de badkamer waar de led-verwarming veelal wordt toegepast. Dankzij het hoogwaardige ESG veiligheidsglas en de IP44-klasse is de Ecaros infrarood verwarming met verlichting spatwaterdicht en extra sterk. 

De Ecaros infrarood panelen zijn dan ook veilig om te gebruiken in natte ruimtes. Zelfs als het glazen infrarood paneel zou breken, ontstaan er geen grote scherven. Verder is de Ecaros led verwarming voorzien van twee veiligheidsschakelaars die oververhitting voorkomen. 

Wanneer het Ecaros infrarood paneel te warm zou worden, slaat de IR-verwarming uit zichzelf uit. Veiligheid heeft de allerhoogste prioriteit bij Ecaros. Ecaros Infrarood paneel met verlichting in design uitvoering, welke gezien mag worden, of dit nu in de badkamer, hal of woonkamer is. Kies voor led verwarming van de fabrikant infrarood verwarming Ecaros.

ledverwarming ecaros